Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie

Gevonden worden

Een mooie website is maar een klein deel van wat er moet gebeuren. De website moet ook gevonden worden. Bij Linden Media hebben we meer dan 20 jaar ervaring met SEO. We weten dan ook als geen ander hoe Zoekmachine optimalisatie moet gebeuren. We maken gebruik van methodes die door grote zoekmachines zoals Bing en Google zijn toegestaan. Onze SEO optimalisatie zal dan ook altijd gebeuren zonder nadelige effecten, denk hierbij aan het verliezen van pagerank waardoor je website helemaal niet meer wordt gevonden.

zoekmachine optimalisatie

Website

All onze websites worden gebouwd naar de laatste zoekmachine optimalisatie methoden. Denk hier aan het zorgen dat een website snel laad, geen fouten in de websites etc. Als u bij ons komt met een reeds bestaande website kan het zijn dat de website eerste onderhanden genomen moet worden. Fouten worden eruit gehaald, hij wordt zo snel mogelijk gemaakt en dus volledig geoptimaliseerd. Pas als deze optimalisatie klaar is dan kunnen we de pagina’s gaan aanpassen om ze geschikt te maken voor een hogere zoekmachine notering.

Linkbuilding

Voor een hogere zoekmachine notering is het belangrijk dat er backlinks worden opgebouwd naar de website. De kwaliteit van deze backlinks(een linkje terug naar je website vanuit een andere website) is belangrijk. Te veel pagina’s zonder pagerank. Of veel back links naar pagina’s die Google of Bing beschouwen als slecht, bijvoorbeeld omdat er methoden gebruikt zijn die van die zoekmachines die mogen, en je website kan zo maar uit de zoekmachines verdwijnen.

Landing Page

Voor specifieke zoekwoorden maken we een zogenaamde landing page. Dit is een pagina in de huisstijl van uw website. De landingspagina is de pagina waar bezoekers terecht komen als ze op een bepaald zoekwoord zoeken.

Voor zoekmachine optimalisatie is het niet nodig dat de website door ons wordt gebouwd. We kunnen uw huidige website ook optimaliseren.