Webshops

Veilige webshop met betalingen

De perfecte shop

Een webshop is niet simpelweg een website met producten of een website met een catalogus. Nee, een webshop is een weldoordacht platform met unieke verkoopstrategie├źn om zoveel mogelijk bezoekers te laten verleiden tot het aankopen van een product of een dienst.

Voor een webshop is het daarnaast heel belangrijk om echt met jou als klant samen te werken, om zo te komen tot de perfecte webshop. Vertel jij ons hoe je jouw ideale website voor je ziet? Wij bouwen hem voor je.

Betalingsintegratie

Betalingen accepteren is voor een webshop natuurlijk belangrijk. Dit moet veilig en vooral met bescherming van klantgegevens. Het runnen van een webshop is een goede manier om uw producten te verkopen. Er zijn vele soorten betaalmethodes mogelijk zoals IDEAL, Apple Pay, Mastercard, Visa, PayPal, Klarna, Bancontact, Gift Cards en nog veel meer.

Integratie met…

Verkoop je auto-onderdelen in je webshop? Door je shop te koppelen aan een applicatie van de RDW, ziet jouw klant na het invoeren van zijn kenteken precies welke onderdelen hij nodig heeft.

Dit is alleen een voorbeeld er zijn vele integraties mogelijk.